Svenska  English 

Threads by Caroline

Jag som ligger bakom Threads by Caroline heter, ja du gissade rätt, Caroline :) Jag började sy för nästan 6 år sedan när mitt första barn låg i magen. Det är något speciellt med att sy till sina egna och till andras barn, och det har blivit mycket sömnad genom dessa år till mina och andras barn. Idag har jag två flickor som är 3 och 5 år gamla.

Jag älskar att skapa egna kläder och jag tror att alla kan lära sig sy. (På bilden ovan bär jag en klänning jag sytt av mönstret Zadie från Tilly & the Buttons). Du kan vara nybörjare och ändå klara av de flesta av mina mönster tack vare detaljerade beskrivningar. Till varje mönster följer en gedigen beskrivning med tydliga bilder och förklarande texter. Jag skickar även med tips som lyfter din sömnad till nya nivåer och ger en professionell look.

Även för den mer erfarna sömmerskan hoppas jag att mina mönster och beskrivningar ska vara inspirerande och roliga att skapa med.

Gå gärna med i Threads by Carolines facebookgrupp och dela med dig av bilder på vad du sytt. Här kan man även ställa frågor och hjälpa varandra.

Tagga gärna dina bilder på instagram med #threadsbycaroline. Jag vill gärna se vad du sytt!

 

Threads by Caroline är godkänt för F-skatt.

Organisationsnummer: 8510282463

Namn: Caroline Mannegren

Adress: Trastgatan 12, 56633 Habo

E-post: info (snabel-a) threadsbycaroline.com 

 

 

Några ord om min logga:

Den vackra blomman är en illustration skapad av Freepik. Och vattenfärgsillustrationen i loggan har skapats av kjpargeter / Freepik.